Duomenų apsauga

UAB „Urban inventors“ duomenų privatumo politika

  1. Bendra informacija

    1. Ši politika taikoma visiems asmens duomenims, kuriuos mums pateikiate arba kuriuos surenkame ir tvarkome Jums naudojantis UAB „Urban inventors“ internetine svetaine: http://mondayoffice.lt
    2. UAB „Urban inventors“ gerbia Jūsų privatumą ir saugo Jūsų asmens duomenis, kuriuos mums pateikiate ir kuriuos mes surenkame, taip, kaip nurodyta šioje privatumo politikoje. Šioje privatumo politikoje paaiškinama, kodėl mes renkame Jūsų asmens duomenis ir kaip juos naudojame.
  1. Kandidatų asmens duomenys

    1. Kandidatų, kurie atsiuntė savo gyvenimo aprašymus tiesiogiai mums elektroniniu paštu arba per darbo skelbimų portalus, asmens duomenis (vardas ir pavardė, telefonas, elektroninio pašto adresas, CV ir motyvacinis laiškas ir kt. kandidato pateikti duomenys) tvarkome, kad galėtume atlikti kandidatų į darbo poziciją atranką. Šiuos kandidatų asmens duomenis tvarkome sutikimo pagrindu.
    2. Atlikdami atrankas į darbo poziciją mes tvarkome tik tuos kandidatų asmens duomenis, kurie yra susiję su kvalifikacija, profesiniais gebėjimais ir dalykinėmis savybėmis. Mes nerenkame ir netvarkome kandidatų ypatingų asmens duomenų.
  1. Duomenų saugojimo terminas

    1. Visus Jūsų asmens duomenis mes tvarkome ir saugome ne ilgiau, nei reikalinga šioje politikoje nurodytais tikslais.
    2. Pasibaigus atrankos į konkrečią poziciją laikotarpiui, mes ištriname kandidatų atsiųstus CV ir kitus duomenis, nebent esame gavę kandidato sutikimą jo asmens duomenis tvarkyti ilgiau, kad galėtume pasiūlyti darbo poziciją. Tokiu atveju kandidato asmens duomenis saugome 1 metus.
  1. Duomenų perdavimas

    1. Jūsų asmens duomenis galime perduoti tvarkyti tretiesiems asmenims, kurie padeda mums administruoti mūsų interneto svetainę ir saugoti jos duomenis. Tokiais asmenimis gali būti duomenų bazių programinės įrangos tiekėjai, duomenų bazių administravimo paslaugų teikėjai, debesijos paslaugų teikėjai ir pan. Jūsų asmens duomenys taip pat gali būti pateikiami valdžios arba teisėsaugoms įstaigoms, pvz., policijai arba priežiūros institucijoms, tačiau tik joms pareikalavus ir tik tada, kai reikalaujama pagal taikomą įstatymą arba siekiant užtikrinti mūsų teises arba mūsų klientų, darbuotojų ir išteklių saugumą.
  1. Duomenų apsauga

    1. Mes duomenų tvarkymui taikome saugos ir tvarkymo reikalavimus, nustatytus Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatyme ir Europos Sąjungos Bendrajame duomenų apsaugos reglamente.
    2. UAB „Urban inventors“ imasi atitinkamų techninių ir organizacinių priemonių, kad užtikrintų visų tvarkomų asmens duomenų apsaugą nuo netyčinio ar neteisėto sunaikinimo arba netyčinio praradimo, pakeitimo, neįgalioto atskleidimo arba prieigos, ir nuo visų kitų neteisėtų apdorojimo formų.
  1. Jūsų teisės

    1. Jūs turite šias teises, susijusias su Jūsų asmens duomenimis:
      1. prašyti, kad UAB „Urban inventors“ leistų susipažinti su duomenimis ir juos ištaisytų arba ištrintų, arba apribotų duomenų tvarkymą;
      2. teisę nesutikti, kad duomenys būtų tvarkomi;
      3. teisę gauti savo asmens duomenis susistemintu, įprastai naudojamu ir kompiuterio skaitomu formatu (teisė į duomenų perkeliamumą);
      4. teisę atšaukti sutikimą;
      5. teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.
    2. Jūs galite pasinaudoti šiomis savo teisėmis kreipdamiesi į UAB „Urban inventors“ el. paštu info@urbaninventors.lt arba paštu adresu Laisvės pr. 3, 04215 Vilnius.
  2. Galiojimas ir pakeitimai

    1. Ši privatumo politika galioja nuo 2018-05-25 , o paskutinį kartą buvo peržiūrėta 2020-08-18. Jei pakeisime šią privatumo politiką, paskelbsime jos atnaujintą versiją svetainėje: http://mondayoffice.lt/. Privatumo politikos pakeitimai ir (ar) papildymai įsigalioja po jų paskelbimo interneto svetainėje momento.

Asmens duomenų tvarkymo taisyklės

UAB „Urban inventors“ ASMENS DUOMENŲ TVARKYMO TAISYKLĖS (PDF)

Susitikime

Mūsų administratorė – paslaugiausia „Monday Office“ siela. Susisiekite su ja ir pamėkite pirmadienius jau šiandien.

Genovaitė Deveikytė

Tel.: +370 618 13323
el. p: info@mondayoffice.lt
Green Hall slėnis
Upės g. 23, Vilnius

Mus rasite:

© 2020 Monday Office

Nemėgstate kalbėti telefonu?

Užpildykite šią formą: įrašykite informaciją apie lūkesčius ir pažadame pateikti pasiūlymą, kurio tiesiog nenorėsite atsisakyti.

Some of the fields were filled incorrectly. Please, check and try again.
Message was sent succesfully!

Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Jei sutinkate su slapukų naudojimu, spustelėkite „Sutinku". Savo pasirinkimą galėsite bet kada atšaukti ištrindami saugomus slapukus. Slapukų politika